//cdncn.goodao.net/taili/861a936b1.jpg
//cdncn.goodao.net/taili/3b64b97d.jpg
//cdncn.goodao.net/taili/8d594c02.jpg
//cdncn.goodao.net/taili/75e4fbb3.jpg
//cdncn.goodao.net/taili/2dcf0a8b.jpg
koleksi jacob delafon
sentuh kemewahan lan harmoni ing njero ruangan kanthi seri tren saka desainer paling apik.
Floor Socket
Floor Socket

100% digawe kanthi france

babagan kita

Taili Industrial Co, Ltd minangka perusahaan gabungan bareng-nasional ing China, melu ing R&D, manufaktur lan perdagangan.

Perusahaan kasebut wis njaga konsep "usaha, inovasi, perintis, maju" sing menang lan pasar liwat klien kanthi produk-produk inovatif lan bermutu wiwit taun founding 1984. Perusahaan kasebut saiki wis ndaftar ibukutha 110 yuta yuan, luwih saka 2,000 karyawan lan meh 50.000 pabrik kothak standarisasi.

Ana ewu agen lan luwih saka 50.000 distributor sing ana ing saindenging negoro.

Floor Socket ndeleng liyane
minggu pilih
Warta sing menarik, tawaran panas lan komentar pakar.
asbofp nedeland
Spesialis kanggo nyetel jedhing nganggo plumbing lan perabotan.